fbpx

Naša protuprovalna vrata su kvalitetan proizvod visoke sigurnosti. Izrađena su po patentiranom dizajnu i načelima visoke tehnologije.

Štok vrata: Nosiva konstrukcija štoka izrađena je od čeličnog lima debljine 1,2 mm. Na svakoj vertikali štoka nalaze se 3 rupe (ukupno 6), koje služe za pričvršćenje štoka za slijepi štok s priloženim čeličnim vijcima.

Vratno krilo: Kućište vratnog krila sastoji se  od čeličnog lima debljine 0,8 mm, a nosiva konstrukcija od čeličnih rebrastih (omega) profila debljine 0,8 mm. Vratno krilo obostrano je obloženo MDF pločama debljine 10 mm (ukoliko na modelu nije naznačen neki drugi materijal za vanjsku oblogu). Ispuna vratnog krila sastoji se od kamene vune.

null

Dihtunzi: S tri strane na štoku (bočno i gore) umetnut je u utor profila štoka gumeni, silikonski dihtung za zadržavanje vrućih plinova. Na tri strane u utor vrata (bočno i gore) te na donjoj strani profila štoka montiran je ekspandirajući dihtung širine 20 mm i debljine 0,7 mm.

Zaključavanje: Cilindar visoke sigurnosti s 3 ključa: dvije sigurnosne brave s 3 + 1 pokretnim klinom za zaključavanje na bravi; pokretni vertikalni klin, koji se zaključava u gornji dio dovratnika; sigurnosni graničnik otvaranja.

null nullnull

PODIJELITE
Jumbo Company d.o.o.